GRATIS PROEFRIJLES!

De proefrijles is de eerste stap naar een rijbewijs. Spannend! Bij Autorijschool Ron Ouwens vinden we het belangrijk dat je zo relaxt mogelijk in de auto stapt. Je maakt kennis met rij-instructeur Ron, je krijgt advies, een kostenindicatie en hij zal er voor zorgen dat je na de eerste proefrijles zin hebt om voor het roze pasje te gaan!

Hoe werkt het?

Vul het formulier in. Wij nemen contact met jou op om je proefrijles te plannen. Dit gebeurt op een moment dat voor jou het beste uitkomt. Wil je later toch afzien van een proefles? Geen probleem, dit is 100% vrijblijvend.

BordenTrainer App (Gratis)

Test je kennis van de verkeersborden met deze app op een leuke manier! Hoe beter de bordenkennis en reactietijd, hoe meer punten er kunnen worden gehaald. De app onthoudt de 5 hoogste scores die gehaald zijn.  Je kan je scores delen via Facebook of Twitter.

Als extra is in de app is een overzicht van de verkeersborden van het RVV1990 opgenomen met de officiële betekenissen erbij. Kennis van de verkeersborden is dan ook een belangrijk onderdeel van het theorie-examen van het CBR.

De bordenkennis kan op 2 niveau’s getest worden, namelijk voor het autorijbewijs of het fietsdiploma. Bij de training rijbewijs wordt de wettelijke betekenis gevraagd. Voor het fietsdiploma hebben we een makkelijkere omschrijving gebruikt en afgestemd op de jonge fietser. Ook worden alleen de belangrijkste verkeersborden voor fietsers getoetst.

Meer informatie vindt u in de Apple App Store of Google Play Store.