Leerlingen

Hieronder vind je allerlei handige informatie voor jou als leerling. Je kan hier inloggen en naar het CBR doorklikken en er staan filmpjes over het CBR tot aan een bordertrainer app. Alles om jou te ondersteunen bij het behalen van je rijbewijs!

Mijn CBR

Op Mijn CBR kunt u uw zaken regelen met het CBR. Eenvoudig en snel.

U moet wel eerst inloggen met uw eigen DigiD. Zorg voor voldoende beveiliging van uw gegevens als u een openbare computer gebruikt. Bent u klaar? Vergeet dan niet uit te loggen.

$

Let op! Voor alles rond uw Gezondheids-verklaring kunt u alleen inloggen via DigiD met SMS of App. Houd dan dus ook uw telefoon bij de hand.

$

Snel, gemakkelijk en veilig het CBR theorie-examen aanvragen

$

Reserveer Auto theorie examen

$

Aanvragen Gezondheidsverklaring

Belangrijke info

Examenkandidaat moet Gezondheidsverklaring van CBR voortaan zelf indienen

Examenkandidaten moeten vanaf 1 november voortaan zelf hun Eigen Gezondheidsverklaring indienen bij het CBR. Rijscholen kunnen de gezondheidsverklaring vanaf dat moment niet meer namens hun leerlingen inleveren bij het CBR. Volgens het CBR komt het nu nog te vaak voor dat de Gezondheidsverklaring niet juist wordt ingevuld, waardoor veel kandidaten na het rijexamen alsnog een medisch onderzoek moeten ondergaan.

R

BordenTrainer App (Gratis)

Test je kennis van de verkeersborden met deze app op een leuke manier! Hoe beter de bordenkennis en reactietijd, hoe meer punten er kunnen worden gehaald. De app onthoudt de 5 hoogste scores die gehaald zijn. Je kan je scores delen via Facebook of Twitter.

Als extra is in de app is een overzicht van de verkeersborden van het RVV1990 opgenomen met de officiële betekenissen erbij. Kennis van de verkeersborden is dan ook een belangrijk onderdeel van het theorie-examen van het CBR.

De bordenkennis kan op 2 niveau’s getest worden, namelijk voor het autorijbewijs of het fietsdiploma. Bij de training rijbewijs wordt de wettelijke betekenis gevraagd. Voor het fietsdiploma hebben we een makkelijkere omschrijving gebruikt en afgestemd op de jonge fietser. Ook worden alleen de belangrijkste verkeersborden voor fietsers getoetst. 

RijlesvanRon

Meteen het gevoel van autorijden. Ook graag lessen bij ons? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor een GRATIS proefles.

Bel 06 - 21 83 67 75info@rijlesvanron.nl