Checklist

Om je te helpen aan alles te denken voor je examen kan gaan doen hebben wij een checklist gemaakt..Als alles, wat voor jou van toepassing is, is aangevinkt hoef je zelf niets meer te doen voordat je examen kan gaan doen. Behalve dan de rijlessen te volgen.
Z

Digid code

Als je nog geen Digid code hebt aangevraagd, doe dat dan nu. Deze heb je nodig op verschillende momenten tijdens je rijopleiding. Dit doe je via digid.nl.

Wacht hier niet te lang mee. Het aanvragen van de code kan een dag of tien duren.

Ga naar Digid.nl

Z

Eigen verklaring invullen

De EV is een gezondheidsverklaring die, voor je examen gaat doen, ingevuld moet worden. Als er vragen zijn die je met JA moet beantwoorden vul dan deze in via mijn.cbr.nl.

Doe dit zo snel mogelijk zodat je opleiding hier geen vertraging door oploopt. Zijn er namelijk vragen die je met JA moet invullen, meldt dit dan zo snel mogelijk bij je instructeur.

Ga naar mijn cbr.nl

Z

Machtig je rijschool

Via mijn.cbr.nl kan je jouw rijschool machtigen om toetsen en/of examens aan te vragen voor jou. Zonder deze machtiging kan jouw rijschool geen examens voor je inplannen.

Doe het nu zodat jouw opleiding geen vertraging oploopt!

Onze rijschoolcode is 1758G2

Ga naar mijn cbr.nl

Z

Theorie-examen reserveren

Begin direct met het leren van je theorie. Hoe eerder je die hebt, des te beter het is. Je kunt zelf je examen reserveren via mijn.cbr.nl maar de rijschool kan dit ook voor je doen.

Volg je een theoriecursus, dan doet de rijschool dit voor je en ben je nog beter voorbereid!

Ga naar mijn cbr.nl

Z

Geldigheid legitimatie

Controleer de geldigheid van je legitimatiebewijs (ID, paspoort, rijbewijs AM2). Als deze verlopen is wordt onder geen enkele voorwaarde het examen afgenomen!

Ga naar mijn cbr.nl

Z

Begeleiderspas aanvragen (indien van toepassing)

Doe jij mee aan 2todrive (rijden onder begeleiding), dan moet je in het bezit zijn van een begeleiderspas zodra je examen gaat doen.

Het aanvragen duurt ongeveer 10 dagen dus regel dit op tijd!

Ga naar 2todrive.nl

RijlesvanRon

Meteen het gevoel van autorijden. Ook graag lessen bij ons? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor een GRATIS proefles.

Bel 06 - 21 83 67 75info@rijlesvanron.nl