Tarieven

Wil je graag weten hoeveel lessen je ongeveer nodig hebt voor het halen van je rijbewijs? Dan adviseren wij een geheel vrijblijvende proefles. De proefles is nu tijdelijk helemaal kosteloos! Ron heeft na een proefles een goed beeld van jouw rijvaardigheid, aanleg en inzicht. Hij zal je dan adviseren hoeveel lessen hij denkt dat je ongeveer nodig zult hebben.

Wij bieden

Rijschool Ron Ouwens is een serieuze en toch vlotte rijschool. Elke leerling is een individu en zal ook zo door ons worden behandeld. Omdat iedereen anders is, is ook de aanpak van het lespakket voor elke leerling anders. Dat houdt in dat we rijles op maat geven in overleg met de leerling. Waar de een veel lessen nodig heeft heeft de ander misschien weer minder nodig. Dus waarom met pakketten werken…? Wij bieden daarom rijles op maat welke voor elke leerling anders kan zijn.

Gemiddeld ligt het aantal rijlessen wat nodig is tussen de 40 en de 50 daar de eisen van het CBR steeds strenger worden. Het blijft wel altijd een advies, het is dus mogelijk dat er meer of minder lessen nodig zijn.

Wat vooral belangrijk dat je veilig op de weg rijdt en dat je met plezier in de auto zit tijdens je rijles.

ACTIE

Gratis Rijles of € 25 Cash!

Voor leerlingen die op dit moment bij ons rijles volgen is het erg interessant om nieuwe leerlingen aan te brengen. Want voor iedere nieuwe leerling die je aanbrengt en een rijles bij ons gaat volgen, krijg je zelf één GRATIS rijles!

Ook oud-leerlingen kunnen profiteren van deze actie. Want voor hen geldt dat iedere nieuwe leerling die aangebracht wordt je dit direct € 25,- aan cash oplevert! Voor wat hoort wat bij ons.

Overzicht tarieven

Hieronder zie je een opsomming van al onze tarieven voor 2024.

Z

Rijlessen

Rijles 60 minuten €62,50
Rijles 90 minuten €93,75
Herexamen pakket – 7 lessen incl. herexamen €729,-
Z

Examens

Tussentijdse Toets CBR €295,-
Praktijkexamen CBR €295,-
Faalangstexamen €350,-
BNOR (na 4 x gezakt) €350,-

RijlesvanRon

Meteen het gevoel van autorijden. Ook graag lessen bij ons? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor een GRATIS proefles.

Bel 06 - 21 83 67 75info@rijlesvanron.nl